Presentation

URL:    http://ulriknilsson.bloggagratis.se
Registrerad:    2008-12-02 13:19
Senast inloggad:    2012-10-17 08:43
Bloggtitel:    Ulrik Nilsson (m)
Förnamn:    Ulrik
Efternamn:    Nilsson
Län:   
Kommun:   
Ort:   
Intressen:   
"Det finaste man kan få är någons förtroende. Jag har av mitt parti, de sex samverkande partierna och indirekt av väljarna i Borås fått förtroendet att från och med nu (slutet av september) leda arbetet i Kommunstyrelsen i Borås. Min strävan kommer att vara att så långt det står i min förmåga fylla det förtroendet och på alla sätt medverka till en god utveckling i Borås."

"För mig är det viktigt att lyssna av och analysera vilka förändringar som sker i samtiden. Vårt agerande som förtroendevalda måste sedan, utöver de dagliga sakärendena, vara att försöka förbereda de förändringar som kommer genom att hela tiden ställa frågan "Vad innebär detta för oss?" Inledningsvis har jag pekat på att i en tid med mycket ökande kontakter blir förmågan att hantera språk, både i tal och i skrift, en av de viktigaste faktorerna för tillhörighet till samhällsutvecklingen. Skolan måste därför bli ett prioriterat område."

"En annan viktig insikt är att utvecklingen i Borås är intimt kopplad till utvecklingen i hela Västsverige. Borås får aldrig vara en ö som är "sig själv nog" utan vår framtid hänger samman med våra omgivande orter. Infrastruktur, vägar och järnvägar är viktigt, men det allra viktigaste är insikten att det för varje Boråsare finns möjligheter till utveckling när vi öppnar oss i vårt närområde."

"När klubban i fullmäktige föll (den 20 september) så funderade jag lite på vad jag givit mig in på, men jag kom ihåg ett ordspråk (jag gillar citat) som säger "Det finns bara ett sätt att äta en elefant — bit för bit". Jag tror det gäller även för en ordförande i Kommunstyrelsen i Borås."

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se